
Bayram Ustanın Kıbrıs Lezzetleri Kitabı Çıktı
ALPAD - Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliğinin Kurucusu, Aşçıbaşı Sn Bayram Ergün'ün Kıbrıs'ta Görev yaptığı Kaya Artemis Resort&Casino Convection Center da, yaklaşık on sekiz aydır derlediği ve kendisinin fotoğraflayıp, reçetelendirdiği Kıbrıs Lezzetleri isimli kitabı yayın hayatına girdi.
Kıbrıs Türklerinin Yerel olarak yaptığı ve kaybolmaya yüz tutmuş tatlarını Turizm ve Gastronomiye kazandırarak, yazılı birer başvuru kaynağı olacak kitabın tanıtımı da K.K.T.C de gerçekleşti. Kitap Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliğinde Satışa sunulmuştur. Şef Mutfak olarak kitabı almanızı tavsiye ederiz.
ALPAD - Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliğinin Kurucusu, Aşçıbaşı Sn Bayram Ergün'ün Kıbrıs'ta Görev yaptığı Kaya Artemis Resort&Casino Convection Center da, yaklaşık on sekiz aydır derlediği ve kendisinin fotoğraflayıp, reçetelendirdiği Kıbrıs Lezzetleri isimli kitabı yayın hayatına girdi.
Kıbrıs Türklerinin Yerel olarak yaptığı ve kaybolmaya yüz tutmuş tatlarını Turizm ve Gastronomiye kazandırarak, yazılı birer başvuru kaynağı olacak kitabın tanıtımı da K.K.T.C de gerçekleşti. Kitap Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliğinde Satışa sunulmuştur. Şef Mutfak olarak kitabı almanızı tavsiye ederiz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder